Bedrijfsinformatie

Spiros Griekse Beelden gieterij is sinds 1995 actief op het gebied van beeldengieten, mallen maken en interieurbouw. Van 1999 tot 2007 waren wij gevestigd in Sliedrecht. Inmiddels zijn wij verhuisd naar het Bradantse Noordhoek in de gemeente Moerdijk. Hier zijn wij druk bezig met een grote uitbreiding van onze showroom om ons assortiment zo goed mogelijk voor u ten toon te stellen.

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring met beeldengieten in beton en gips voor binnen en buiten. Bovendien worden alle mallen door ons zelfgemaakt. Dit stelt ons in staat heel flexibel te zijn, waardoor bijna geen vraag ons te gek is. Wilt u een schouw op maat of een betonnen barbeque in de tuin? Er zijn vele mogelijkheden. Ook op het gebied van verfdecoratietechnieken zoals marmeren, bronseffect, houtstructuur en antieklook kunnen wij uw wens vaak vervullen. Een impressie van de mogelijkheden vindt u op deze website. Wanneer u interesse heeft of vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen per telefoon of e-mail. Wij geven u informatie en helpen u graag verder.

Spiros heeft inmiddels haar sporen verdiend op het gebied van interbouw en -decoratie in Griekse stijl. Al vele restrautants, kapsalons, sauna's, grillrooms, badkamers, studio's en zwembaden zijn inmiddels voorzien van een Griekse sfeer. Timmerwerkzaamheden en stukadoorswerk voeren wij vakkundig uit, waarbij wij gebruikmaken van een het beste gereedschap en de nieuwste technieken en materialen.